Het verhaal van Anita

De vrouw achter Leads & Meets is Anita Stegwee. Ik heb een goed gevoel voor acquisitie en luister bevlogen en betrokken naar bestaande klanten. Om klanten te vinden en te binden maak ik dankbaar gebruik van de ervaringen en mensenkennis die ik tijdens mijn werk als directiesecretaresse voor verschillende bedrijven opdeed. In 2001 was ik één van de eerste virtuele secretaresses van Nederland. En natuurlijk ook van Leads & Meets vanaf de start op 1 september 2003.

mijn verhaalVerbinden en bestendigen

Op mijn CV zijn drie begrippen rood omcirkeld: werkervaring, levenservaring en inlevingsvermogen. Eén begrip staat in hoofdletters geschreven: inbound marketing. Die combinatie zet ik dagelijks in om content te delen, nieuwe verbindingen te leggen en bestaande contacten te bestendigen. Online en offline netwerken is een belangrijke activiteit om de kring van professionals rondom Leads & Meets uit te breiden. Bij verschillende opdrachtgevers zet ik die professionals succesvol in om de gestelde doelen te bereiken.

Persoonlijk contact als basis voor vertrouwen

De focus ligt op persoonlijk contact. Persoonlijke verhalen zorgen voor de juiste input. Om die verhalen boven water te krijgen houd ik ogen open en oren gespitst. Vanzelfsprekend is privacy bij mij geborgd. Stap voor stap ontstaat de vertrouwensband die nodig is om succesvol te zijn in acquisitie en relatiebeheer. Samen een bedrijf laten groeien en bloeien: dat is de uitdaging.

Afspraak maken?

Acquisitie en relatiebeheer uitbesteden? Maak nu kennis met Anita Stegwee, de vrouw achter Leads & Meets. Mail of bel (06) 50 89 72 33 om een afspraak te maken met een betrokken en bevlogen ondernemer.