Hoe ik uw verhaal vertel?

Leads & Meets vertelt bij acquisitie en relatiebeheer een helder, herkenbaar verhaal. Uiteraard stem ik uw verhaal af op de behoefte van uw aanstaande klanten. Samen met u denk ik eerst na over branche, bedrijf en regio. Vervolgens verdiep ik me in de bedrijven die na deze selectie uit de bus komen. Ik wil weten wie ik aan de telefoon krijg: wat is zijn of haar functie of verantwoordelijkheid? Mijn eerste vraag moet prikkelen en nieuwsgierig maken. Het allermooiste is als een goed voorbereide belactie tot resultaat leidt: een afspraak of verkoop van een product of dienst. ‘Nee’ is niet per definitie een afwijzing. Het kan ook een uitgestelde ‘ja’ zijn.

uw verhaalInbound marketing: een succesverhaal

Wilt u zich onderscheidend positioneren bij nieuwe en bestaande klanten? Leads & Meets ondersteunt u graag om inbound marketing, communicatie en sales op elkaar af te stemmen. Vertel offline en online altijd hetzelfde verhaal. En deel regelmatig content via de communicatiekanalen waarop uw prospects en klanten actief zijn. Bouw bijvoorbeeld autoriteit op door kennis te delen via blogs. Plaats berichten op social media zoals Twitter, LinkedIn en Facebook om volgers en vrienden hierop te attenderen. Zo vergroot u uw online zichtbaarheid. En legt u stap voor stap een marketingfundament voor de toekomst. Klanten kijken uit naar uw content. Ze delen blogs en berichten met hun eigen netwerk. En ze weten u te vinden als ze uw product of dienst nodig hebben. Kortom: met inbound marketing vertelt u een echt succesverhaal.

Meet uw online marketingactiviteiten

Kent u het online gedrag van uw doelgroep als uw broekzak? Weet u welke social media uw wensklanten regelmatig gebruiken? Online communicatiemiddelen hebben een streepje voor op traditionele, offline media. Deze meerwaarde gaat schuil in de meetbaarheid van gedrag. Door te meten kunt u zien welke prospects interesse tonen in uw content. Check de likes op Facebook en LinkedIn. Achterhaal wie vanuit een digitale nieuwsbrief doorklikt naar uw website. En plan vervolgens een op maat gesneden vervolgactie.

Afspraak maken?

Acquisitie en relatiebeheer uitbesteden? Inbound marketingstrategie laten coördineren? Klanten vinden en binden start met een helder verhaal. Leads & Meets vertelt graag uw bedrijfsverhaal. Interesse? Mail of bel (06) 50 89 72 33 om een afspraak te maken.